Mërgata Shqiptare
Kosova

E rrallë, kjo grua lindi tetënjakë, ja si duken ata sot pas 8 vitesh

Nataly Sulman në vitin 2009 lindi tetënjakë, e cila ishte një lajm tronditës për gjithë botën, sepse ishte kjo dukuri ndodhi vetëm një herë.Të gjitha foshnjat lindën të shëndetshme. Mjeku i Natalie, Dr. Kamrava, implantoi 12 embrione në mitrën e saj, i cili më vonë e humbi licencën e tij. Kryesisht janë transplantuar 2-3 embrione

Fotografia e Rent A Car Onix

Në atë kohë, Nataly, e cila ishte e divorcuar, kishte gjashtë fëmijë që jetonin me të. Emrat e tetënjakëve janë: Noeu, Mali, Isaia, Narya, Gjoni, Makai, Josia dhe Jeremia Nataly ka vendosur të luftojë për 14 fëmijët e saj.

Ajo po planifikonte të kthehej në shkollë dhe siguronte financiarisht fëmijët e saj pa ndihmën e publikut.

TË ngjajshme

Vajza e Safete Mustafes shfaqet me poza provokuese

lajme

Me fal Kosove, une po iki: Enkelejda përlot publikun në “Odeon Show”

admin

Loja Angli-Kosovë përfundoi, por kjo gjë sapo i ndodhi Kosoves

lajme
error: Artikull i mbrojtur !!